Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

ZRB

 • 30 September 2011

  Regjistrimi per Import/Export

 • 30 September 2011

  Ndërrim i Certifikates Doganore

 • 30 September 2011

  Regjistrimi per Agjent Doganor

 • 01 October 2011

  TARIK

 • 01 October 2011

  DUD-at

 • 01 October 2011

  ID Kartelat