Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

28 September 2009

ZBULOHET SASI MUNICIONI NË VËRMICË

 

 

 

 

 

 

Vërmicë 27 Shtator 2009 – rreth orës 20:30  në pikë kalimin kufitar Vërmicë, pas ndaljes së një automjeti që vinte nga Shqipëria në drejtim të Kosovës, Oficerët doganor kanë zbuluar sasi të municionit.

Automjeti i markës Mercedes me targa të Tiranes e drejtuar nga ngasesi po ashtu shtetas i Shqiperise, eshte ndaluar nga oficeret Doganor dhe pas nje kontrolle detale të automjetit të lartëpërmendur kanë zbuluar të fshehur sasi municioni nën ulësen e prapme të automjetit.

Municioni i zbuluar ishte i kalibrit 7.62 në sasi prej 2519 pce. Me këtë rast është njoftuar edhe Policia, ku menjëher ka arrestuar personin I cili ishte edhe drejtuesi I automjetit. Po ashtu edhe municioni i zbuluar i është dorëzuar Policisë, si dhe rasti për procedurë të mëtutjeshme.

 

 

municioni-vermice.jpg