Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

17 November 2008

ZBULOHET SASI E KONSIDERESHME E MUNICIONIT

 

 

 

 

 

 

 

Pejë-Kullë 13 nëntor 2008, – Rreth orës 18:45 në pikë kalimin kufitar Kullë, oficerët doganor kanë ndaluar një furgon për kontrollë doganore. Pasi që ngasësi i furgonit ishte përgjegjur që nuk kishte asgjë për të deklaruar, oficerët doganor filluan kontroll detal, me ç’rast ata  zbuluan sasi të konsiderueshme të municionit.

Gjatë këtij kontrolli, të fshehura janë gjetur:

  • Fishek të pushkës së gjyetis  :20pce.
  • Fishek të pushkës  Karabin    :60pce.
  • Jakne                                 :14pce.
  • Pantollona                           :12cpe.

Automjeti është ndalur nën mbikëqyrje doganore deri në përfundimin e procedurave të këtij rasti. Personi i dyshuar është arrestuar nga policia gjithashtu edhe malli i konfiskuar  i është dorëzuar policisë kufitare.

Image011.jpg