Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

20 March 2009

ZBULOHET NJË REVOLE NË HANIN E ELEZIT

 

 

 

 

 

 

 

Hani i Elezit 19 mars 2009 – Rreth orës 17:00 në Pikë Kalimin Kufitar Hani i Elezit është zbuluar një revole e fshehur në ulësen e pasme. Një taxi me targa të Republikës Maqedonase, pasi që ketë hyrë në Republikën e Kosovës, iu është nënshtruar kontrollit rutinor, po ashtu edhe pasi që ishte pyetur nga Oficerët e Doganës së Kosovës se mos kishte për të deklaruar diqka për Dogane, u përgjegj që nuk kishte asgje. Ndërkaq pas kontrollit detal nga ana e oficereve Doganor, ishte gjetur një revole e tipit Zastava, që kishte qenë e fshehur nën ulesen e pasme të veturës.

Gjatë gjithë kohës së kontrollimit ishin prezent edhe njesiti i EULEX-it.  Pas zbulimit të ketij rasti, është lajmëruar Policia të cilët edhe janë marrë me tutje me rastin.

 

 

 

 

revole.jpg