Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

27 March 2023

Zbulohet një punëtori për prodhimin e duhanit

Viti, 27 mars 2023 Njësitë e Doganës kanë arritur që të zbulojnë një punëtori të improvizuar për grirjen dhe paketimin e duhanit.

Pas hetimve të përbashkëta në mes të Doganës dhe Policisë, sot me urdhër të prokurorit janë ndaluar dy automjete dhe më pastaj janë bastisur pronat e të dyshuarve (Viti). Gjatë bastisjes njësitë e Doganës kanë hasur në sasi të konsiderueshme të duhanit të papërpunuar si dhe pajisje për grirje dhe paketim të duhanit. Vlen të theksohet se të gjitha prodhimet janë produkte të falsifikuar.

Të gjitha pajisjet dhe duhani janë sekuestruar derisa katër (4) persona përgjegjës janë ndaluar dhe për momentin janë duke u intervistuar me urdhër të prokurorit.

Videon mund ta gjeni ne këtë link: https://fb.watch/jxiU8QtOu_/

Dogana e Kosovës ka aplikacionin eDogana për pajisjet e mençura android dhe ios, i cili mundëson lajmërim të parregullsive dhe sjelljeve jo profesionale me komunikim të sigurt dhe gjithashtu ofron shërbime tjera me qëllim të shërbimit ndaj qytetarëve dhe komunitetit të prodhuesve dhe tregtisë në përgjithësi.

IMG_2011