Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

09 October 2008

ZBULOHET NJË DEPO ME DUHAN TE KONTRABANDUAR

 

 

 

 

 

 

 

Prishtinë 9 tetor 2008.- Dje gjatë orëve të pasditës Njësit e Doganës kanë konfiskuar një sasi të konsiderueshme të duhanit. Pas hetimeve të bëra nga njësit e Doganës si dhe në bashkëpunim të ngushtë me  prokurorinë komunale të Prizrenit, gjatë pasdites së djeshme njësit antikontrabandë të  Shërbimit Doganor  kanë kryer bastisjen e një shtëpie dhe lokali në fshatin Shkozë, komuna e Prizrenit.

Bastisja është bërë me dyshimin se ekziston një depo e cila bënë shitjen e duhanit të kontrabanduar. Me ketë rast janë zbuluar sasi të mëdha te duhanit ilegal mbi 250.000 copë cigare, kurse vlera e mallit është mbi 10.000 €uro. Llojet e duhanit te zbuluar janë KAMEL dhe RONSON. Një pjesë e këtij duhani ka pasur banderola të Malit te Zi.

Duhani është konfiskuar, I dyshuari është marrur në pyetje dhe rasti ka shkuar në procedurë të rregullt përmes kallzimit penal.  

 

 

 

IMG_1158.jpg