Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

19 November 2008

ZBULOHET NJË ARMË ILEGALE

Vërmicë, më datën 18.11.2008 në ora 18:00 është ndalur në dalje të Kosovës për në Shqipëri autobusi me targa të Shqipërisë. Gjatë kontrollës detale të autobusit, në brendësi është gjetur një armë zjarri e tipit Zaztava. Personi që e transportonte armën ishte shtetas i Shqipërisë. Rasti i është dorëzura Policisë.