Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

23 September 2008

ZBULOHET KAMIONETA SPECIALE PËR TRASPORTIN E DERIV

 

 

 

 

 

 

Skenderaj 19 Shtator 2008 Policia e Kosovës sot në mëngjes ka dorëzuar një kamionetë të dyshimtë në Terminalin Doganor të Mitrovicës.

Njësitet antikontrabandë bënë një inspektim më të hollësishëm. Përmes mjeteve speciale janë gjetura në kabinë të kamionetës disa hapësira speciale të krijuara në mënyrë artificiale duke e hapur tërësisht dyshemenë e kamionetës. Pas hapjes është hasur në një hapësirë të madhe postfabrikante.                     Brenda në hapësirën e gjerë post fabrikante ishin të fshehura 510 litra benzinë (në kanistra). Hapësira e tillë është e krijuar në mënyrë artificiale dhe shumë vështirë për tu hetuar.

Kamioneta dhe benzina janë konfiskuar, kurse rasti është proceduar për hetime të mëtejme.  

 

F2.jpg