Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

18 September 2009

ZBULOHEN MALLRA TË KONTRABANDUARA

 

 

 

 

 

 

 

Vërmicë 17 Shtator 20009- rreth orës 20:30 në pikë kalimin kufitar Vërmice, Oficerët Doganor kanë zbuluar sasi argjendi dhe bizhuteri të kontrabanduara.Përderisa kalonte këtë pikë kufitare vetura e markës BMW me targa të KS, është ndalur nga oficerët Doganor, dhe pas një kontrolle detale të automjetit të lartëpërmendur kanë zbuluar të fshehura pas ulses, dhe në bagazhin e automjetit sasi  argjendi, orë dore, bizhuteri dhe qanta, të gjitha këto në vlerë prej 2617.88 euro, të cilat pala nuk i kishte deklaruar.

Pas zbulimit të mallit,  janë gjetur edhe certifikata e regjistrimit, ajo e TVSH si dhe certifikata importuese të gjitha këto të ndërlidhura me bashkëudhëtar në automjetin e lartëpermendur.

I tërë malli i zbuluar është plombuar, dhe rasti i referohet sektorit mbi kundervajtje në Doganën e Kosovës