Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

05 August 2009

ZBULOHEN 9KG BIZHUTERI KONTRABANDË

 

 

 

 

 

 

 

Në natën, në mes të datës 03-04.08.2009 rreth orës 01.40 min gjatë një kontrolle rutinore të automjetit Audi A4 me targa të Kosovës në Han të Elezit, oficerët doganor kanë zbuluar një sasi të konsideruar të argjendit dhe bizhuterisë së kualitetit të lartë “ mbi 5kg Argjend dhe rreth 4kg Bizhuteri nga qeliku i pastër”.

Malli ka qene i fshehur në disa pjesë të veturës, kryesisht në ulësen e pasëm dhe në vendin e gomës reserve. Malli I është nënshtruar procedurës së konfiskimit. Vlen të ceket se që nga muaji Qershor-2009 e gjerë më sot ky është rasti i tretë i zbulimit të arit dhe argjendit, në pikën Doganore të Hanit të Elezit.

 

Picture-056argjendi.jpg