Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

09 October 2009

ZBULOHEN 500 COPË PLUMBA NË HAN TË ELEZIT

 

 

 

 

 

 

 

Hani Elezit, 9 tetor 2009.- Sot rreth orës 14:45 pas ndaljes se një autobusi i cili vinte nga Maqedonia zyrtarët doganore kanë ushtruar një kontrolle detaje të autobusit.

Gjate këtij kontrollit doganieret kanë hasur në sasi të municionit për revole me gaz, këta fishek kanë qenë të fshehur në autobus. Oficerët doganor kanë përdorur edhe Pajisjet e ekzaminimit si Fiber Scope, Pajisjet e dendësisë si dhe Radioaktivitetit

Municioni i zbuluar fishek 500 copë

Autobusi është nën mbikëqyrje doganore dhe kontrolla nga njësitet e doganës është duke vazhduar.  

 

Fishek-ne-han.jpg