Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

24 dhjetor 2009

ZAPLENA ALKOHOLNA PIČA KRIJUM&amp

Alkooli.jpg