Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

16 June 2009

ZADRŽAVAJU 41 KG ZLATA U PRIŠTINI I GNJILANU

ARI.JPG