Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

14 March 2014

UDHËHEQËSI I ZYRËS SË BE-së NË KOSOVË Z. SAMUEL ZB

Prishtine 14 mars 2014 – Udhëheqësi i zyrës se BE-se ne Kosove z. Samuel Zbogar  vizitoi drejtorinë e Doganës.

Në këtë takim z. Zbogar u prit nga Drejtori i Përgjithshëm z. Lulzim Rafuna me bashkë punëtor.

Fillimisht Drejtori i Përgjithshëm z.Rafuna  në pika të shkurta, informoi z. Zbogar  me zhvillimet e Doganës  në përgjithësi, me punën dhe angazhimin, në mbledhjen e të hyrave, Zhvillimet në përmbushjen e standardeve evropiane si dhe sfidat dhe planet për të ardhmen. 

Z. Zbogar vlerësoj zhvillimet në Doganën e Kosovës dhe ndër tjera potencoj asistencën që Bashkimi Europian mund ti ofroj Doganës për vazhdim të mëtejshëm të progresit.

DSC04808.jpg