Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

U.D. i Drejtorit të përgjithshëm z. Bajram Rexha priti ambasadoren e Maqedonisë veriore znj. Shpresa Jusufi

Lajme

20 April 2021

U.D. i Drejtorit të përgjithshëm z. Bajram Rexha priti ambasadoren e Maqedonisë veriore znj. Shpresa Jusufi

Prishtinë 20 prill 2021 Sot në drejtorin e Doganës U.D. i drejtorit të përgjithshëm z. Bajram Rexha me bashkëpunëtori priti në takim ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Kosovë znj. Shpresa Jusufi.

Gjatë takimin u diskutuan tema të bashkëpunimit kufitar me theks në avancimin dhe lehtësimin e tregtisë në mes të dy vendeve, gjithashtu Drejtori i përgjithshëm e njoftoj ambasadoren me zhvillimet në aspekte doganore të Republikës së Kosovës.

Gjithashtu u diskutuan edhe temat e ndryshme duke theksuar se tanimë Dogana e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut kanë një bashkëpunim të shkëlqyer, bashkëpunim ky i cili lehtëson në masë të madhe tregtinë në mes të dy vendeve tona.

IMG_1873