Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

05 August 2009

THERE ARE DISCOVERED 9KG OF SMUGGLED IMITATION JEW

Picture-056argjendi.jpg