Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

09 tetor 2009

THERE ARE DISCLOSED 500 PIECES OF BULLETS IN HANI

Fishek-ne-han.jpg