Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

28 shtator 2009

THERE ARE DETECTED AN AMOUNT OF MUNITIONS IN VERMI

municioni-vermice.jpg