Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

20 August 2008

SPRECAVANJE KRIJUMCARENJA NAFTE U DENERAL JANKOVIC

autobusi-Hani-rezervoari-2.JPG