Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

13 tetor 2009

SPREČENO ŠVERC MOBILNIH TELEFONA

tel-ne-han.jpg