Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

06 tetor 2009

SPREČENO JE KRIJUMČARENJ

IMG_5490.jpg