Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

29 prill 2009

SPREČEN ULAZAK ILEGALNE OPREME

IMG_0110.jpg