Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Gjykatat

26 August 2010

Shkelzen Mustafa etj.

Veper penale neni 339 prag. 1KPK.

seancë : 27.08.2010  ora 10 :00

Seanca shtyhet për datë 24.09.2010,  ora 10:00.