Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

10 January 2012

Shkatrrimi i mallerave te falsifikuar

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 50 cp, të markës tregtare; “Tommy Hilfiger”,  të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin në lartësi prej 1000 €.

IMG_1086.JPG