Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

16 December 2011

Shkatrrimi i mallerave te falsifikuar nga “Apple’

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara Mbështjellëse plastike për telefona mobil në sasi prej 35 cope, të markës tregtare; “Apple’, dhe ‘Gucci ‘  të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin në lartësi prej 525 €.

IMG_2482.JPG