Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

26 March 2012

Shkatërron mallrat e falsifikuara nga marka “Nike”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 36 NPR, të markës tregtare”NIKE”,  të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1080 €.

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 36 NPR, të markës tregtare”NIKE”,  të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1080 €.

IMG_1387.jpg