Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtare “Volkswagen”

Konfiskimet

23 February 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtare “Volkswagen”

 

 

 

 

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 200cp , të markës tregtar “Volkswagen” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 2000 euro.

 

 

 

 

W-1_239236.jpg