Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtare “Puma”

Konfiskimet

17 March 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtare “Puma”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 1920 cp , të markës tregtar “Puma”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 38,400 euro

1-P_724559.jpg