Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtare “Apple”

Konfiskimet

17 March 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtare “Apple”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 3000 cp , të markës tregtar “Apple”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 60000 euro

APP-1_379924.jpg