Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Tommy Hilfiger”

Konfiskimet

03 June 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Tommy Hilfiger”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 46 copë, të markës tregtar “Tommy Hilfiger”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 920 Euro.

TM-1_878241.jpg