Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Nike”

Konfiskimet

03 June 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Nike”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 2700 copë, të markës tregtar “Nike”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 81000 Euro.

N-7_881112.jpg