Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Gucci”

Konfiskimet

12 March 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Gucci”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 36 cp , të markës tregtar “Gucci” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1080 euro

2-G_90896.jpg