Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Gillette”

Konfiskimet

01 April 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Gillette”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 800 cp , të markës tregtar “Gillette” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 8000 euro

G-1_176786.jpg