Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Apple”

Konfiskimet

23 February 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Apple”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 200 cp , të markës tregtar “Apple” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1000 euro

 

A-1_592985.jpg