Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara me markën tregtare “Louis Vuitton”

Konfiskimet

03 June 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara me markën tregtare “Louis Vuitton”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 30 copë , të markës tregtar “Louis Vuitton” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 6000 euro.

LV-1_101318.jpg