Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara me markën tregtare “Apple”

Konfiskimet

03 June 2015

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara me markën tregtare “Apple”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 83 copë , të markës tregtar “Apple” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 41500 Euro.

Apple-9_75746.jpg