Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

01 March 2012

Shkatërrohen mallrat e falsifikuara

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 110 cp, të markës tregtare; “Puma dhe Apple”,  të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 2800 €.

IMAG0732.jpg