Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

10 January 2012

Shkatërrohen mallra te falsifikuara

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 100224 cp, të markes tregtare; “Ilirija”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin në lartësi prej 36080.64 €.

Ilirija_593552.jpg