Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallra të falsifikuara të markës tregtare “Apple”

Konfiskimet

07 October 2015

Shkatërrohen mallra të falsifikuara të markës tregtare “Apple”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 680 cp , të markës tregtar “Apple” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 6800 Euro.

Apple_3_505180.jpg