Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrohen mallra të falsifikuara të markave tregtare “Louis Vuitton”, “Lacoste”, “Hugo Boss”

Konfiskimet

07 October 2015

Shkatërrohen mallra të falsifikuara të markave tregtare “Louis Vuitton”, “Lacoste”, “Hugo Boss”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 43 cp , të markës tregtar “Louis Vuitton”, “Lacoste”, “Hugo Boss” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 714 Euro.

LV_LC_HB_542662.jpg