Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Shkatërrimi i mallrave të falsifikuara të markës tregtare “Nike”

Konfiskimet

10 February 2014

Shkatërrimi i mallrave të falsifikuara të markës tregtare “Nike”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 151 cop, të markës tregtar “NIKE” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit ne vlere prej 755 euro

Nike.jpg