Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrimi i mallrave të falsifikuara të markës tregtare “Mercedes”

Konfiskimet

13 February 2014

Shkatërrimi i mallrave të falsifikuara të markës tregtare “Mercedes”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 150 copë, të markës tregtar “Mercedes”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit ne vlere prej 1500 Euro

M-2_45081.jpg