Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Shkatërrimi i mallrave të falsifikuara të markës tregtare “Adidas”

Konfiskimet

23 January 2014

Shkatërrimi i mallrave të falsifikuara të markës tregtare “Adidas”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 840 cp , të markës tregtar “ADIDAS”(Tekstil) , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan
procesit të shkatërrimit arrin ne 8400 euro

 

Adidas1_998362.jpg