Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

19 February 2013

Shkatërrimi i mallrave

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 145 cp , të markës
tregtar “PUMA”, ”ASICS”, “LEVI’S”, “LACOSTE”, “HUGO BOSS” dhe “TOMMY HILFIGER” të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 7670 €.

 

IPHONE_4S_003.JPG