Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

25 January 2013

Shkatërrimi i mallrave

Dogana e
Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 994 cp , të markës tregtar “Lacoste”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 300 euro

IPHONE_4S_004.jpg