Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

29 June 2011

Shkatërrimi i mallrave

Më datën 29.06.2011, Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e konfiskuara, për te cilat mallra është konstatuar se shkelin te drejtën e pronësisë intelektuale.

Mallrat qe u janë nënshtruar sot procesit te shkatërrimit, kryesisht janë tekstil te markës tregtare TIMBERLAND, ABERCROMBIE AND FITCH, LEVI’S, TOMMY HILFIGER, LACOSTA, dhe veshmbathje sportive, veshje të brendshme për meshkuj dhe topa sporti të markës tregtare PUMA, me origjinë nga Kina dhe Turqia.

Sasia e mallrave të shkatërruara është 1743 njësi dhe vlere përreth 50 000 euro, të cilat janë shtatërruar në mbikqyrje doganore, ku prezent gjatë shkatërrimit ishin edhe përfaqësuesit e bartësit  të së drejtës.

 

 

IMG_2190.JPG