Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

20 January 2009

SHEFI I MISIONIT EUROPIAN NË KOSOVË, YVES DE KERMA

 Prishtinë 20 janar 2009, Shefi i Misionit Evropian në Kosovë, EULEX, Yves de Kermabon, me bashkëpuntorë ka vizituar sot Vërmicën, saktësisht, pikën doganore të Kosovës me Shqipërinë.

Kermabo, me këtë rast është njoftuar më për së afërmi me punën dhe të arriturat në këtë pikë.

Ndryshe, shefi i EULEX-it, ka ofruar mbështetjen e plotë të misionit që ai e drejton me qëllim të funksionimit sa më të mirë të doganave si dhe të bashkëpunimit me autoritetet doganore të Republikës së Shqipërisë.