Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

02 June 2023

Sekuestrohen medikamente në Skenderaj

Skënderaj  2 Qershor  2023 Njësitë e Doganës së Kosovës kanë kryer kontroll në një barnatore të dyshuar për mallra të kontrabanduara në Skënderaj.

Më saktësisht pas pranimit të informatave nga qytetarët, zyrtarët e Doganës kanë kryer  një kontrollë në  një barnatore. Kontrolli ka zbuluar  mallra, respektivisht  barna të pa zhdoganuara (pa banderolla) në sasi të konsiderueshme.

Të gjitha mallrat janë konfiskuar si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse ndaj personit përgjegjës.

Dogana e Kosovës ka aplikacionin eDogana për pajisjet e mençura android dhe ios, i cili mundëson lajmërim të parregullsive dhe sjelljeve jo profesionale me komunikim të sigurt dhe gjithashtu ofron shërbime tjera me qëllim të shërbimit ndaj qytetarëve dhe komunitetit të prodhuesve dhe tregtisë në përgjithësi.

Image