Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Gjykatat

25 October 2011

Rrahim Idrizi

Te marrim pjese ne seance ne Kacanik me 01.11.2011