0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e Financave dhe Transfereve

DOGANA E KOSOVËS

Punësimi

Punësimi

 • 21 gusht 2013

  Aplikacioni

 • 21 gusht 2013

  CV

 • 21 gusht 2013

  Konkurs i Jashtem (Rishpallje)

 • 27 nëntor 2013

  ToR Language Assistant

 • 27 nëntor 2013

  ToR Project Assistant

test